Succes = van ambitie naar implementatie

“Een strategie is niets waard als het niet wordt geïmplementeerd.
De mate van daadkracht maakt het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle organisaties.”

Om als organisatie succesvol te zijn in een steeds meer concurrerende markt is het essentieel om je op een professionele en duidelijke manier te profileren en te differentiëren. Het ontwikkelen van een sterke branding alsook het bepalen en uitvoeren van de juiste promotionele activiteiten die bij jouw product of dienst passen zijn daarbij noodzakelijk. Bij grotere organisaties neemt een interne marketingafdeling deze taak op zich, meestal in samenwerking met een gerenommeerd extern marketing- en reclamebureau. Dit levert dikwijls mooie resultaten op, maar niet elke organisatie heeft dezelfde middelen om op een soortgelijke manier te werken.

Een fulltime marketeer in dienst nemen is voor bepaalde organisaties niet
echt noodzakelijk of financieel haalbaar.

  • Dus waarom niet een aantal dagen per maand je team versterken met een Marketing Communicatie expert die deze taak volledig op zich neemt?
  • Misschien ben je een marketeer die wegens tijdgebrek liever het promotionele gedeelte van zijn werk overlaat aan één vaste Marketing Communicatie partner?
  • Of zoek je één vaste partner die extra mankracht biedt tijdens drukke periodes?

Diensten

Outsourcen van marketing activiteiten levert veel op, in termen van merkwaarde en kosten. Echter het succesvol uitbesteden van marketingcommunicatie vraagt van beide partijen een open houding en flexibele instelling om tot een nieuwe vorm van samenwerking te komen. Heb je geen marketeer in dienst? Of onvoldoende capaciteit omdat jouw marketeers overlopen qua werk? Dan wordt het tijd dat wij eens met elkaar kennismaken! Het uitbesteden van (een deel van) je marketingactiviteiten kan dan namelijk een goede oplossing voor je zijn.

Ik ben MARLON! Een ervaren Marketing & Communicatie professional die de brug bouwt tussen strategisch denken en daadkrachtige implementatie.

Sluit Menu